Sunday, January 27, 2013

TIPS DIET

ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEMUA!!! dah lama xshare dgn korg adakah sy berjaya diet??? so sini sy share dgn korang tips diet yg membuatkan sy berjaya menguruskan badan selepas bersalin..huhuu

ok semua tanpa membuang masa disini sy share tips diet yg berjaya sy kurangkan dari 80kg sehingga mencapai 65kg..nak tau??? taraaaaa inilah dia... ALPHALIPID SLIM DIET 2... saya berjaya kurangkan 15kg dlm masa sebulan lebih jer...terkejot x??hehee..yg penting kene ada displin yer uolss semua...lps bjaya diet dgn alphalipid sd2 ramai kwn2 dan sedara tanya tips diet sy?dan dr situlah sy mula berbisness produk dr New Image ni..4 info produk dr New Image ni dtg dr negara New Zealand yg terkenal dgn tahap kebersihan dan halalnya..so kita xpayah nk ragu2 lg kan..yg penting produk dari New Image ni dilindungi insurans sebanyak 20 juta jika penggunanya didapati sakit apabila menggunakan produk dari New Image...gila kan?? produk lain mana ada diindungi insurans kan?? so sudah pasti produk ni berkesan dan selamat..

tanyalah sy apa yg sy xpernah makan utk kurus?? semua pernah tp kebanyakan semuanya bukan blh menguruskan badan tp cirit birit je lebih kan..pergi tempat sliming centre?? of cos pernah...utk berat sy sebanyak 80kg tu mereka caj 8k tau...hohooo..mana la sy ada duit byk tu..if ada pon baik beli motor 2bj huhuu..last2 consultant tu suruh sy n husband buat loan..hahaa...lg la kami xnak...dah la paksa kami kn..beli korset mhl pon sy pernah tp xkurus2 jugak,,sakit hati betol..nak kencing pun payah dah tu husband pulak kene pakaikan...ayayaiiii kurus xjugakkan...last2 skrg ni simpan je dlm almari..slps tgk jiran aka my upline yg berjaya kurus sy pon minta tips diet dr dia..dan dia pon syorkan guna alphalipid sd2...

Alhamdulilah selepas berjaya kurus dgn sd2 sy pon mula menceburi bisness alphalipid ni...dan skrg sy jugak berjaya mendapat income 4-5angka sebulan dgn modal rm60 shj...bukan xminat nk bisness lain tp sy ni mmg kedekut cikit nk keluarkan modal yg byk...takott woo sbb byk kwn2 da kene tipu ni...so sapa2 nk join bsness dan nk cri side income jom join sy...sy mencari bisnesspartner diseluruh negara..sy akn bg tips diet sy secara percuma kpd anda...ok b4 tu jom tgk pic b4 n after sy slps consume alphalipid sd2...yg penting anda perlu beli dr agen2 yg sah dan berdaftar dgn New Image ya..jgn beli di kedai2 jamu sbb kebanyakan sana jual byk yg tiruan sbb my cust pernah beli 4tin tp xkurus2 malah denyutan jantung jadi laju..so spe nk bertanggunjwb?? badan xkurus risiko penyakit lain yg dpt..kenapa xjual di kedai jamu?? sbb produk kami adalah jualan langsung itu sbb xdijual di kedai jamu?? cer tgk cosway,herbalife dan lain2 tu ada xjual di kedai jamu?? sbb produk jualan langsung kn???alhamdulilah produk sy beli teros dr company dan bukan dr pemborong atau pembekal yg lain yer..pastikn ori bru bli..cod area KL dan Putrajaya...so sapa2 nk join bsness dan nk cri side income jom join sy...sy mencari bisnesspartner diseluruh negara..yg mana nk kuruskan badan tu jom pm/sms/call/whatsapp saya NOR HIDAYAH 0183173269..FB : Qaseh alphalipid sdii...inshaAllah apa yg sy buat itulah sy akn beri pd semua customer sy...jom dptkan tips diet yg percuma dr saya : )


No comments:

Post a Comment